Familjen,  Flickorna,  Saga

Så var det tillbaka

Godkväll finisar! Söndag och veckans sista jobbdag. Denna vecka blev det 6 av 7 dagar så ska bli så skönt att vara ledig imorgon! Igår valde tjejerna att sova hos mormor och morfar och jag passade då på att göra en tårtbeställning. Blev en tidig kväll och när jag vaknade kände jag dock att jag hade kunnat sova bra mycket längre, men det var bara att hoppa upp och göra klart tårtan🥳

Efter tårtan hämtats var det dags för jobb och efter det blev det mat och fika hos föräldrarna för att fira fars dag. En mysig kväll blev det! Nu är vi hemma och tjejerna sover gott efter att ha kikat på en film, vi är ju trots allt lediga imorgon😍

Idag såg jag att Sagas eksem kommit tillbaka igen. Jag som kände att jag vågade tro. Det har gått upp och ner i flera år och nu hade det vart borta sedan i våras, men nu är det bara börja smörja igen! Det är inget hon mår dåligt av men blir så klart mycket smörjande!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *