Mammarollen,  Saga,  Tradition

Nu får det bli jul

Godkväll kära ni! Här blev det en sen kväll idag. Jag startade veckan med att hoppa in och jobba extra idag då vi hade möte samt skyddsrond, då jag som skyddsombud måste delta. Det gick toppen och vid 15 var jag klar och kunde hämta tjejerna på dagis!❤️ Två glada tjejer som kastade sig i famnen😍

Väl hemma började vi fixa lite innan det slog mig att det var måndag och gymnastik, så det var bara byta om och åka dit! Det gick toppen och efter åkte vi och handlade lite snabbt. Väl hemma igen blev det kvällsmat innan badet och sen bums i sängen. Båda somnade på stört och jag tog ett bad jag med efter. Kvällen blev så förskjuten men det gör inget! Här blir det lite film innan läggdags och Saga kom precis in och la sig så tätt hon bara kunde så ska njuta till fullo❤️

Just nu när det är så grått och kylan börjar komma, så kommer också längtan efter att julpynta! För mig handlar det om att mysa in julen, och fira det långt innan. Det är hela grejen! Vill så gärna börja redan nu🙈🎅🏽

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *