5-6 år,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Tvillingar

En dag att minnas

Igår vaknade vi vid 7.30 och gick upp och ut med hundarna direkt. Därefter blev det lite frukost och fixa iordning hemma för att sedan vid 10 hoppa in i bilen och bege oss mot Stockholm. En av alla presenter tjejerna fick när dom fyllde var att åka till Fjärilshuset och sova på hotell, så igår var det dags!😍

Det var länge sedan vi var där så spänningen var enorm! Vi prickade in den perfekta dagen med finaste vädret🤩☀️ Vi började med att gå runt inne i Fjärilshuset, kolla på fiskarna, fjärilarna och hajarna. Sen tog vi en lunchpaus och satt oss ute i solen och åt pannkakor. På slutet av lunchen gästades vi har miljontals getingar så vi skyndande att äta upp och gick sedan in igen 🐝 Saga tyckte det var lite obehagligt när fjärilarna flög mot oss men vi fick se så många fina fjärilar 🦋 Några timmar senare tog vi en titt i souvenirshoppen och Fia valde en rubikskub och Saga ett gosedjur😂 Mina älskade små trollungar❤️

Efter tog vi en mysig promenad bland höstens alla vackra färger och jag som älskar att ta kort fick mååånga vill jag lova🙈 Hösten är ju min absoluta favorit så att fota det finaste man har bland alla vackra löv är ju ett måste 🍁 Sen var det dags att åka till hotellet och checka in. Vi bodde på ett av hotellen vid Mall of Scandinavia, det nyaste.

Vi gick in på MoS och handlade hårmunkar som är ett måste till baletten enligt ballerinorna och så blev det kvällsmat där inne. Vi avslutade så klart med Frozen yoghurt i vanlig ordning och tog oss sedan till hotellet för lite myskväll. En varm dusch och sen blev det film i sängen innan båda somnade gott❤️ En så mysig dag blev det och lyckliga barn! Såå tacksam för mina älskade hjärtan, vad vore livet ens utan dom?!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *