En sådan morgon

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott! Här blev det en småjobbig natt då tjejerna inte sov så bra. Dom ska alltid sova mig, men det börjar bli lite jobbigt för min sömn blir inte vad den borde bli då man hela tiden väcks. Det är jättemysigt att ligga tätt intill dom men nu börjar det verkligen bli dags att sova i egen säng mer än till 00.00, för allas skull!

Blev väckt av att tjejerna småtjafsade vilket inte gör att morgonen startar så bra heller så till slut gick vi upp då jag inte orkade höra längre😅

Nu är dom glada igen och har precis satt sig för att kolla på barnprogram i soffan och jag håller på med frukosten. Minibaguetter enligt tjejernas önskemål❤️ Snart ska dom göras iordning och sen är det balett! 🩰🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *