Familjen,  Flickorna,  semester

En dag på Skansen

Tjoho! Första lediga dagen efter 6 dagars jobb🙌🏼 Idag styrde vi bilen tidigt imorse mot Stockholm, närmare bestämt Solna för att starta dagen på Mall of Scandinavia. Tyvärr ska ju Disney-affären lägga ner så tanken var att kika in en sista gång, så det gjorde vi. Dessvärre var det inget som tjejerna ville ha (vilket är första gången någonsin😂) så vi kom ut tomhänta. Däremot kikade vi runt lite, handlade vegansk choklad och så avslutade vi med en lunch innan vi for vidare till Skansen.

Det var en otroligt varm dag vi valde men ack så mysigt att strosa runt. Tyvärr såg vi inte allt för många djur på grund av värmen, men det var även många ställen som var tomma vilket kändes trist. Jag som alltid gillat Skansen kan dock inte säga att upplevelsen var densamma denna gång då personalen var otroligt otrevlig, men utöver deras dåliga humör så hade vi en supermysig dag. Tjejerna ville så gärna se både Tusse och Arvingarna så vi smygkikade då biljetterna tyvärr var slut sedan länge, men dom fick både se och höra båda och var otroligt glada tills deras otrevliga personal motade bort barnen för ”trängsel”, vilket det absolut inte var! Otroligt dåligt! Vuxna, absolut, men barnen som inte ens var många hade lätt kunnat få stå där och kolla!

Hur som så hade tjejerna varsitt åkband så dom åkte alla de gamla karusellerna som stått där sedan 50-talet, men dom var nöjda och hade roligt vilket är huvudsaken! Med oss hade vi fika, melon, mat och massor med dricka och det blev några stopp på vägen för både vätske- och matintag. Kvällen avslutade vi med att åka tåg i parken vilket tjejerna uppskattade massor❤️ En väldigt mysig dag med många nya, fina minnen🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *