Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  semester

Överdriven värme

Nej, alltså nej, man ska inte klaga på värmen! Meeen, dessa två dagar som gått har på riktigt vart olidliga. Jag var ledig igår och då var vi ändå och badade men så fort man är på land så blir det så varmt och klibbigt att man bara vill bosätta sig i vattnet för all framtid.. Idag däremot har jag jobbat och trots AC så har värmen vart enormt jobbig. Jag glömde nycklarna på bordet utanför oss imorse, köpte fryst hundmat på jobbet men glömde den så kort så den är ju helt tinad imorgon, och orken tryter enormt just nu.

Jag hade gett vad som helst för en eller två dagar med enbart spöregn! Vi har 30 grader inomhus vilket är rekord för innan har det som Max legat på 28 grader.. Tjejernas sömn tryter enormt vilket är fullt förståeligt men samtidigt otroligt jobbigt, och då har vi ändå fläktar som står på riktade mot oss. Ikväll vaknade dom ledsna igen på grund av värmen och det slutade med att Saga la sig i min säng med en blöt handduk på pannan och jag och Fia tog en iskall dusch enligt hennes önskemål!

Även hundarna tycker det är varmt och då trots det faktum att dom älskar sol och värme! Chihuahuor kommer ursprungligen från Chile och är därför riktiga soldykare som kan ligga och flåsa i solen tills man känner sig tvungen att flytta dom, men så lägger dom sig där snart igen ändå😅 Men dessa två dagar har dom enbart valt att ligga i sina bia-bäddar eller rakt på golvet och på kylmattan. Dom har även slickmatta med godis och vatten som fått frysa till is i frysen och som dels hjälper att reducera stress (perfekt för valpar), hjälper till att svalka och även aktiverar.

Nu hoppas jag bara såå på att vi får en helt okej natt för sömnen har blivit väldigt lidande dessa dagar. ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *