Familjen,  Flickorna,  semester

Båttur och en dag i solen

Hej finisar! Halva juli har snart gått och sommaren är i full gång. Här är det semester och jobb om vartannat men just denna vecka har jag bara vart ledig🙌🏼 I helgen bokade vi spontant in en kryssning med Viking Grace till Mariehamn och Åbo, så i måndags morgon gick båten strax innan 08.00. Det var jag, mamma och flickorna😍

En helt underbar kryssningstur och så mysigt att sova borta även om vi alla gärna hade sovit längre än till 6 då båten skulle lägga i land igen vid 7. 🙄 Men det fanns massor för tjejerna att göra med tre olika lekrum, varav ena hade en stor hoppborg i. Dom fick varsitt armband att ta hur mycket dricka dom ville och båda levde loppan 😍 Så massor med god mat blev det och jag och mamma lyxade till det med en varsin pina colada🤩

Idag har vi bara vart hos mamma hela dagen och solat och badat om vartannat. Supermysigt tills jag märkte att jag bränt mig på hela ryggen😂 Men det blev mat i solen och tjejerna har lekt och tränat på att simma hela dagen så jag är så nöjd❤️ Tacksam för min lilla familj❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *