Pannkaksfrukost

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin vecka hittills och fått njuta av solen🙌🏼 Igår hade vi brorsan här som skulle sova över. Det blev god middag och film och i vanlig ordning ska han läsa bok när tjejerna ska sova, så det gjorde han. Sen blev det film innan det var dags att sova😴

Vi vaknade vid 7 imorse jag och tjejerna och gick ner och stekte pannkakor som flickorna valt till frukost, och lite senare fick dom gå upp och väcka brorsan som fortfarande sov! Efter alla var klara och redo för dagen blev det lite bus och lek innan dom gick till lekparken en stund. Det är stort att gå med morbror så då passade jag på att städa lite hemma och lägga in alla vikta kläder😊 Väl hemma igen började dom leka med kompisar och lite senare skjutsade jag hem alla tre till mamma då min moster skulle komma över en stund.

När hon hade åkt var det bara åka förbi stallet och fixa och sen slutade det med att vi åt kvällsmat hos mina föräldrar. Mysigt! Tjejerna som älskar att vara ute lekte för fullt och pappa fixade med vårt lilla växthus som ska tas hem🍀 En mysig torsdag med andra ord! Väl hemma igen blev det en dusch och efter en bok sov båda tjejerna gott❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *