Vänder det nu?!

För flera år sedan, innan jag väntade tjejerna, pluggade jag för att dels plugga upp betygen men också för att plugga in de ämnen vi inte hade på gymnasiet. Jag fortsatte plugga trots att jag var gravid och bodde på sjukhuset de tre första månaderna, och även efter dom kommit. Jag minns specifikt ett prov i engelska 6 som man har via datorn med kameran på, och jag satt där med tjejerna på båda armarna för att vagga dom då dom inte ville sova någonannanstans, och jag fixade provet med bravur! Men att plugga med två spädbarn, själv, är inte det enklaste och jag valde sedan att ta en paus.

Sen har jag pluggat ikapp det som fattades efter det och först nu har jag orkat ta tag i det igen, men denna gången är det inte bara ämnen fem gymnasiet, utan en yrkesutbildning, vilket betyder att jag kommer vara utbildad inom detta i slutet på året och därmed också kan säga att jag faktiskt är något!

Vad det är går jag inte in på ännu men för mig kommer det öppna massor med dörrar för framtiden vilket jag ser fram emot så enormt! Så nu när jag äntligen fått bekräftelse på antagningen så ska det nu införskaffas material🤓

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *