Så var det min tur

Jag har på riktigt inte vart sjuk på så länge, så jag minns inte ens när det var. Vi har klarat oss länge från diverse sjukdomar som oftast följer med hem från dagis också och efter två veckors vabbande av två ändå friska barn (lite småsnoriga och har därför inte fått gå till dagis) så var det alltså min tur. Jag kände mig som vanligt igår men så vid 20.30 började jag få ont i hela kroppen. Så där feberont som man får. Jag började hosta lite smått och eftersom jag var helt slut då så somnade jag ovaggad då.

Natten har dock vart allt annat än bra och jag har vaknat med feber en handfull gånger och kroppen har värkt hela natten. Och så slog huvudvärken till som ett brev på posten!🤯 Så denna morgon startade jag klockan 6 med att ta en kokhet dusch. Sen har vi bara tagit det lugnt. Tjejerna är så förstående och har tagit hand om mig hela morgonen och för att dom ska slippa ha en tråkig dag med en sjuk mamma som bara ligger i sängen så fick dom åka iväg med deras mormor för lek och bus istället!

Så nu blir det sova tills dom kommer hem igen och förhoppningvis blir det tacos och mello ikväll i vanlig ordning ändå!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *