Vårvärme och grillning

Vilken dag! Vi vaknade upp pigga och glada allihop vid 7 imorse. Tjejerna var så mysiga så vi låg kvar och mös till 7.30 innan vi gick upp och efter lite syskonbråk blev det frukost🤗 Efter att vi klätt på oss sprang Sofia ner först och när vi kom ner hade hon dragit på sig skorna och stuckit till vår granne😂 Skitunge! Märks så väl att dom börjar bli riktigt stora nu.

Vi fixade lite ute på framsidan innan vi tog med oss vår granne/kompis till lekparken. Solen sken som bara den och värmde verkligen😍☀️ Så underbart! Väl hemma igen blev det lite blodapelsin innan mer lek och snart var det dags för lunch. När alla var mätta och belåtna åkte vi och hämtade upp tjejernas mormor för att hämta hö och därefter åkte vi hem till dom.

Pappa fixade med vår bil, jag fixade min cykel, tjejerna lekte och cyklade, brorsan underhöll hundarna och lekte med tjejerna och mamma fixade på tomten. En väldigt skön dag med andra ord! Till kvällen blev det grillat, hamburgare och korv med bröd och så avslutade vi med min kladdkaka med karamellgrädde och flingsalt🥳 Receptet finns på min instagram; twinmom.se!

Nu sover tjejerna gott och jag ska försöka sova jag med. Nu är det sportlov och vi ska njuta till max! 🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *