En hint

Hej finisar! Äntligen helg, eller vad säger ni? Helt underbart tycker vi och dessutom dags för sportlov🥳 Idag har vi vart så effektiva hela dagen! Jag har storstädat hemma, vi har möblerat om på uteplatsen och altanen, hjälpt grannen med hennes balkong, sålt möbler och vart ute hela dagen i princip.

Solen har vart framme nästan hela dagen och vi har kunnat ha öppet hela tiden så barn och hundar har kunnat springa som dom velat samtidigt som jag fixat. Underbart!🙌🏼

Vi tog en mindre roadtrip idag med mamma och brorsan. Vi åkte till Enköping där vi dels köpte nytt bord till altanen på Jysk då det inte fanns i Västerås, köpte lite gott, hälsade på Syrran på militären och så avslutade vi med mat🤗 En otroligt mysig dag blev det och jag är så glad att vi fått en hint om att våren är på väg🌸 Tjejerna sover nu och jag ska försöka ta igen lite förlorad sömn jag med!

Loading Likes...

1 reaktion på ”En hint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *