VAB och sportlov

Hela denna vecka har bestått av VAB och de två återstående veckodagarna kommer även de bli likadana. Tjejerna är pigga och med massor av energi men snorar och får därmed inte vara på dagis. Fullt förståeligt med tanke på pandemin så klart😅 Våra dagar har vart ganska lugna bortsett från syskonbråken som blir mest hela tiden just nu.

Vi har vart hemma mest, lekt inne, pysslat, busat, kollat film och tagit promenader och vart i lekparken. Alldeles underbart med sådana dagar! Lite sol hade dock inte skadat🌸 Nästa vecka är det sportlov och jag hoppas SMHI har rätt i prognoserna för får vi sol då så bosätter vi oss nog utomhus! Några speciella planer har vi dock inte, vilket är väldigt skönt det med!

Imorgon är det vaccination för Doris igen och sen får vi se vad som händer!🌸

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *