En jobbig tid

Hej finisar! Snart äntligen helg igen, som vi längtar🙌🏼 Syrran är hemma på permis från lumpen så vi ska ha roligt några dagar innan hon ska tillbaka igen! Igår och idag har Fia vart hemma med halsont och imorse började hon snora så Saga har vart på dagis själv och vart så duktig!❤️

Som ni vet så berättade jag ju att Sagas nattskräck kommit tillbaka, och inte konstigt alls med tanke på att vi haft en otroligt jobbig tid, ganska länge nu. Inte nog med att vi förlorade min mormor och den sorgen skulle bearbetas för tjejerna som aldrig förlorat någon, och så helt plötsligt var vi tvungna att avliva vår älskade häst som dom vuxit upp med. Dessutom är det träning varje måndag och så massor på dagis med både inlärning och intryck, så klart det bearbetas på natten.

Idag fick jag iallafall veta att vår arbetsterapeut skrivit ut nytt täcke åt henne, så nu hoppas vi på att det går fort och att det gör susen🙌🏼 Som vanligt har jag provat allt med att analysera vardagen och se vad vi kan förbättra, så håll tummarna att hon snart får sova igen! Hon har redan haft ett anfall ikväll och då är klockan inte ens 22 ännu..

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *