Meningen med alla ❤️ dag

Äntligen är det alla hjärtans dag, som tjejerna har längtat efter så länge! Vi startade dagen med en god frukost och sen började vi med lite pyssel. Det blev några kort att ge bort😍 Superfina!❤️ Sen bakade vi lite vaniljkakor i form av hjärtan samt maränger som blev supergoda!

Vi firade med lite god lunch och så fick tjejerna sina presenter. Varsitt gosedjur i form av kanin, lite godis, badbomb och badsalt samt ett minidjur till deras leksaker. Dom blev såå glada❤️ Annars har dagen vart lugn vilket vart otroligt skönt.

Till kvällen åkte vi och åt på Spicy Hot tillsammans med mamma, pappa och brorsan vilket var supermysigt. Mätta blev vi men väl hemma satte vi på Vaiana och kröp upp i soffan med massvis med frukt och god prinsessbubbel! Dom fick varsitt tomtebloss i form av ett hjärta som jag satte i jordgubbarna och det var så fint😍 Fia somnade utmattad i soffan efter ett tag och ligger nu nerbäddad i sängen medan jag och saga ska kolla klart i min säng. Glad alla hjärtans dag alla fina!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *