Tårtbeställning och myskväll

Hej finisar! Hoppas ni er lördag vart fin! Igår sov tjejerna hos mormor och morfar så jag och min kompis Isabelle åt vegansk sushi, drack vin och snackade skit🍷 Idag startade jag dock dagen med att göra klart hennes tårta då hon fyllt år. Det blev chokladbottnar, chokladmousse och hallonmousse samt spacklad med chokladsmörkräm🥳

Efter blev det stallet där jag mötte upp tjejerna och mamma så efter lite gos med mina hjärtan så fixade vi stallet och sen åkte vi och hämtade en ny halmbal. Jag älskar känslan med nyhalmade boxar😍 Sen åkte vi hem och gjorde pärlplattor tills tjejernas morfar och morbror kom förbi. Dom skulle vakta tjejerna medans vi handlade med min morfar lite snabbt så vi var snart hemma igen.

Nu är det lördagsmys för fulla muggar och så får vi se om tjejerna orkar hålla sig vakna till mello🥳

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *