Ge mig vår!

Vintern fortsätter och idag hade vi 17 minus på morgonen😅 Friskt och myggfritt som pappa alltid säger🙈 Och jag gillar ju vintern när det är så här, riktigt kallt och massor med snö! Men jag måste erkänna att jag börjar längta efter våren något enormt.

Idag har jag köpt lite nya fröer och snart är det dags att förså för i sommar ska vi ha massor med gott att hämta i trädgården!🙌🏼 Vi har alltid tomat, gurka, sockerärtor, och så dill etc, men nu blir det ännu mer och jag längtar så! Jag fick även mormors växthus som vi ska ställa ut när snön börjar försvinna❤️

Brukar ni så? Och vad isåfall?😍🌸

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Ge mig vår!

  1. Åh… jag har alltid storslagna planer på vad jag vill så och jag sår faktiskt också men alltför ofta har jag inte tid eller ork att sköta om mina växter när de väl placeras ut och så tar insekter, sniglar eller larver dem…. har du något bra tipp för att förhindra att detta sker kanske. Jag vill gärna ha tomater – det lyckas jag med ibland, men skulle vilka prova blomkål och broccoli igen.

  2. Hoppas att jag lyckas lite bättre med skörden i år än förra året, då i princip bara ärtorna växte. Testade med odlingslådor. Och hoppas att maken skall gå med på att vi köper växthus, varit en dröm i många år och nu möjligt när vi bor i eget hus

  3. Jag börjar också längta efter våren och värmen väldigt mycket nu, snön och kylan har gjort sitt nu. Vad roligt att du har fått ett växthus som du ska ställa ut när snön börjar smälta. Jag har tänkt att jag ska så lite grönsaker på min balkong i år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *