Frusna dagar

Alltså vilket väder vi har! Jag älskar när det är så här kallt, massvis med snö och så sol!☀️ Energin tankas på enormt och orken visar sig helt plötsligt igen🙌🏼

Idag hämtade jag tjejerna vid 14 på dagis och det var två glada tjejer! Underbart när man kan hämta två pigga tjejer😍 Vi tog oss till sjön direkt efter och tog en tur på isen. Tjejerna åkte pulka en bit men sprang och busade i snön också. Så fantastiskt mysigt! Vi avslutade med lekparken och lite pulkaåkning i backen innan vi åkte hemåt.

Nu är vi hemma igen och jag håller på att plocka lite medan tjejerna ritar. Om en stund är det dags att förbereda maten och sen blir det en lugn kväll🤗

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Frusna dagar

  1. Det är så mysigt att kunna vara ute och leka. Man får passa på då tillfälle ges tänker jag. På måndag har jag barnbarnstid och då ska vi vara ute en hel del och busa.

  2. Härligt med uteliv – själv bor jag i den lilla del av skåne som inte har så mycket snö men väl väldigt kallt. Så sundet är rejält fruset utanför arbetsfönstret – blir tyvärr inte så mycket tid att vara ute för min del men njuter av att se alla bilder från er som är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *