Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Träning

Gymnastik och trötta barn

Tjoohoo! Ny vecka, nya tag och redan en vecka in i februari! Tiden går så fort så det är galet. Vi har bott här i över 5 månader nu och närmar oss alltså ett halvår vilket känns så konstigt då det på ett sätt känns som vi alltid bott här, och på ett sätt som att vi flyttade in igår🥳 Vi trivs så galet bra här och det är verkligen hemma❤️

Idag lämnade jag två glada tjejer på morgonen men hämtade två trötta efter dagis😅 Vi åkte hem och mös i soffan med lite mellis innan det var dags att byta om till gymnastikkläder och bege oss dit. Dom är så duktiga på träningarna och verkligen älskar det🤸🏼‍♀️ Saga var helt slut efter så hemresan gick inte smärtfritt men väl hemma blev det kvällsmat och sen gosa i soffan innan läggdags. Sofia somnade dock i soffan men Saga hann höra en bok och en sång innan hon somnade gott❤️

Själv har jag plockat lite på kvällen då jag försöker komma iordning i mitt sovrum. Håller på med en platsbyggd byrå men en del var slut på IKEA så det tar lite längre tid än det var tänkt🙈 Imorgon blir det lugn och ro efter dagis och så hoppas vi vårt experiment blev bra, men det får ni se imorgon🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *