En dag på isen

Hej finisar! Hoppas helgen var toppen!🤗 Vi har haft det supermysigt och har dels vart med tjejernas moster, ätit fredagsmiddag här med hennes pojkvän och idag har vi vart hos mina föräldrar och åkt skridskor😃

Vädret idag har ju bara vart såå underbart så efter att ha hämtat hö så tog vi en tur och handlade lite mat bara innan vi begav oss till mina föräldrar. Där blev det bus och lek innan vi klädde på oss och gick ut i solen. Vi hade 5-6 minus på dagen men vindstilla så det var så skönt att åka skridskor på dammen🤗 Tjejerna är ju så duktiga och tycker det är superkul. När vi vart ute en längre stund var alla hungriga och smått frusna så vi gick hemåt och lagade lite kvällsmat. Klyftpotatis med Vegbiff och sås fick avsluta denna söndag😋

Efter maten blev det grillning av marshmallows och helt plötsligt hade vi 12 minus igen❄️ Tjejerna lekte för fullt i snön med deras morbror innan vi gick in och värmde oss en stund innan det var dags att åka hemåt. Väl hemma blev det en dusch och krypa ner i sängen och tjejerna sov på två röda❤️ Och nu är syrran på väg tillbaka till militären igen så nu ses vi inte förrän om två veckor igen😢

Men nu är det dags för denna mamman att ta igen lite skönhetssömn också och imorgon är det dags för vardagsbestyr igen🙌🏼 Natti fina ni🥰

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *