12 timmar var det ja

Hej finisar! Hoppas helgen vart toppen och att ni också fick massor med sol! ☀️ Här spenderades lördagen med att fira syrran som fyllde 21🥳 Det blev cupcakes, cakepops, rullade havreflarn med olika fyllningar och så tårta så klart! Allt i chokladens tecken då det är syrrans favorit🤷🏽‍♀️

Igår var det dags för lite efterlängtad avkoppling i form av spa med ansiktsbehandling🥰 Var länge sedan vi var på spa då tiden helt enkelt inte funnits, så det var roligt att få ihop hela tjejgänget för lite avkoppling! Var helt slut efteråt så efter kvällsmat och kvällens fix så somnade vi alla tre i soffan efter Bolibompa🙈 Så efter att ha lyft in tjejerna i sin säng kunde jag krypa ner i min och vi har sammanlagt fått 12 timmars sömn inatt! Såå välbehövligt och underbart skönt🙌🏼 Så idag vaknade vi upp utvilade och pigga!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *