Solsken i mörket

Hej finisar! Usch för denna vecka. Utöver alla måsten har vi gått och väntat på den här dagen och det har tärt på oss enormt. Idag sa vi hejdå till vår ena häst och han somnade in lugnt och fint i mitt knä tillsammans med mig, mamma och vår fantastiska veterinär❤️ Han fick ett fint avslut och slipper ha ont, men usch vad jobbigt detta har vart, och är. Att veta att han inte kommer stå där när man kommer, inga med gosiga pussar på mulen och inget mer gnäggande. Mitt fina hjärta, nu är han med min mormor❤️

Idag började dagen direkt med att solen sken så vackert. Vi hade 13 minus imorse men jag hade gärna haft så här ett tag nu. Massor med minus, sol och inte ett moln så långt ögat når! Idag ska vi vara ute när tjejerna kommer hem, göra lite experiment och njuta av vädret för att få tankarna på annat.

Sov gott min fina fina kille. Jag älskar dig mest och vi kommer ses en dag igen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *