Första dagen tillbaka

Idag var det dags för dagis igen och det var mixade känslor för tjejerna. Jag har förberett dom ett tag nu på att det snart är dags, så dom har vetat om det hela tiden, och igår var dom göra eftersom dom visste att deras bästisar skulle börja samma dag igen efter lovet, men imorse var det lite tråkiga miner för dom ville minsann vara hemma med mamma. Sen kom dom på igen när vi pratade om kompisarna att det ju faktiskt skulle bli roligt!😃 Så när vi väl var framme var det två glada men nervösa tjejer.

Dom har ändå haft lov i tre veckor, vilket är lång tid för två 4 åringar, så inte konstigt att det var nervöst. Men det gick super och dom var så glada när jag kom och hämtade dom❤️

Eftermiddagen spenderade vi först med en smoothie när vi kom hem, valpmys och sen massor med lek i snön! Vi färgade vatten med pastafärg och så fick dom måla i snön vilket var en hit! En snögubbe hann vi med en och en enorm snöhög att åka kana på innan vi gick till riktiga pulkabacken! Behöver jag säga att dom var trötta sen?🙈

Loading Likes...

1 reaktion på ”Första dagen tillbaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *