Så var sista dagen här!

Vilket lov vi haft! I tre veckor har tjejerna haft jullov nu och det blev precis som jag ville trots pandemin🙌🏼 Mysiga dagar, glada och tacksamma barn över allt vi gjort, och trots det gråa och trista vädret har vi fått många fina minnen, både av slutet på 2020 och början på 2021.

Så idag är alltså sista dagen på lovet för denna gång, och imorgon är vi tillbaka i vardagen igen. Idag har vi bara vart hemma och njutit. Tjejerna har lekt på sitt rum och busat för fullt och vi hann med att baka kärleksmums också🥰 Lite senare kom tjejernas mormor förbi och det blev både fika och lek ute i snön. Jisses så glada vi är över att vi äntligen fick snö!❄️

På eftermiddagen blev det ännu mer lek i snön med en kompis till mig och då hade vi pulkabacken helt för oss själva! Väl hemma blev det först att skotta uteplatsen och sen kasta in overallerna i torktumlaren för att vara torra till dagis imorgon. Efter lite kvällsmat blev det en dusch och sen läste vi bok i vanlig ordning. Båda somnade efter två sidor och nu ska även mamman försöka sova!🌸

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *