Vad är det som händer?

Hej kära ni! Nu har det stått stilla ett tag, igen. En paus som vart behövlig för att ta ikapp lite energi efter dåliga nätter bland annat. Just sömnen är ju otroligt viktig, och det vet vi väl alla, men framförallt alla småbarnsföräldrar! Jag har alltid sovit bra, med undantag när tjejerna sovit dåligt, men sen mormor gick bort har jag sovit både upp och ner, hela tiden. Så en natt sover jag bra, och så nästa sover jag katastrofalt dåligt. Men jag ska ta tag i att börja prata om detta med någon professionell, för nu är jag trött på att ha det så här🤷🏽‍♀️

I förrgår var vi till Junibacken med tjejernas mormor. Otroligt mysigt och eftersom det är som det är så är det bara ett visst antal som får komma in så vi var där hela dagen och hade så mysigt! Tjejerna älskade det och över fem timmar senare ville dom inte åka därifrån🙈 Vi åkte sagotåget 4 gånger och jösses vad tjejerna sprang och lekte😍 Tacksamt att det var nästintill tomt. När vi var vid Pippis hus sprang dom om och om igen och åkte rutchkanan och då var det en kvinna som kom fram och sa ”vilka grymt gulliga barn!”! Så roligt att höra och att folk fortfarande reagerar när vi är iväg😂

Igår kväll fick Fia feber efter en hel dag ute med moster och morbror och hela dagen idag har det pendlat något enormt så vi har bara tagit det lugnt. Samtidigt har ju Saga sin vanliga energi och det måste upplevas för att kunna förstås, så förutom en långpromenad med en kompis och tjejerna i vagnen blev det även en tur med Fia i vagnen och Saga som fick springa och leka ute samt en tur till lekparken där vi var ensamma. Frisk luft gör ju så mycket och jag är så glad att jag köpte åkpåsarna för där låg Fia gott❤️ Saga fick sova hos mormor och morfar ikväll så Fia skulle få vila men också för att Saga skulle få ha lite roligt, så jag och Fia har efter en dusch krupit ner i sängen och kollar på Barbie. Febern börjar gå upp igen och snart är det dags för en ny kur Alvedon innan läggdags.

Imorgon hoppas jag på en piggare Fia och lite sol så vi kan gå ut på en skön promenad så Saga får leka av sig❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *