Gonatt min skatt

Jag älskar att samsova och vi har gjort det hela tiden i princip. Dom har alltid somnat i sin säng men kommer alltid in till mig eller vill att jag ligger hos dom så det har funkat toppen och verkligen så mysigt, men nu när dom är äldre så blir det svårare att sova tillsammans eftersom dom rör sig så mycket – vilket gör att jag sover sämre. Jag har därmed också påverkats en del sista tiden av att jag inte kan sova ordentligt då det blir nästan hela natten dom sover hos mig.

Så nu har vi börjat operation sova i egen säng minst halva natten!😅 Väntar mig just nu några jobbiga nätter med dålig sömn för min del eftersom jag måste springa in till tjejerna om dom vill komma in till mig, alternativt bära tillbaka dom om dom redan hunnit smyga in. Alla små uppvak för en annan är ju otroligt påfrestande trots att det bara är korta uppvak, så jag hoppas några dagar kommer göra susen så jag sen kan sova några timmar själv sen innan dom kryper ner bredvid så vi kan sova tillsammans resten av natten.

För sluta samsova helt är jag inte redo att göra och det är absolut ingen stress med att dom ska sova hela nätter i sin säng ännu. Jag vill fortfarande få njuta av att sova med mina hjärtan innan dom själva tycker att dom är för stora❤️ Man vet ju aldrig när sista gången för något är❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Gonatt min skatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *