Välkommen 2021

Gårdagen var så mysig och startades på bästa sätt, med två pigga och glada tjejer! Vi såg alla fram emot att spendera sista dagen på 2020 på bästa sätt och att fira in 2021 tillsammans🥳 Dagen susade förbi och snart var det eftermiddag och dags att fixa inför kväll.

Vid 18 kom hela familjen till oss och vi startade med förrätt – vegansk skagen med baguett. Till huvudrätt blev det hasselbackspotatis med veganska biffar och favoritsås och så blev det tre lagers mousse till efterrätt, mörk, ljus och vit choklad. Så gott alltihop!🙌🏼 Vi som inte körde bil skålade med lite bubbel och det var så trevligt med musik, dans och skratt hela kvällen. Vid 21 smällde vi några små smällare för att tjejerna skulle hinna se några raketer.

Just igår fick dom vara vakna så länge dom skulle orka och vid 23 somnade båda två i soffan framför en film❤️ Men vi hann skåla ändå😍 Vi andra spelade lite spel och skrattade tills 00.00 då vi skålade in nya året. En underbar kväll med dom bästa och vi välkomnar 2021 med öppna armar!🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *