Hejdå 2020

Detta året började rätt bra, syrran fyllde 20, vi fick valp och vi fick reda på att vi äntligen skulle flytta hit. Snart därpå kom Corona och ställde till det för de flesta och vår efterlängtade resa till Polen blev inställd. Sommarens alla planerade roligheter ställdes in och vi tog en trip till Ullared där vi bodde några dagar och åkte runt till olika stränder och badade istället. Sommaren susade förbi och snart var det dags för flytt. Så efterlängtat och vi var lyriska alla tre! En flytt som gjorde allt för oss.

Tjejerna fyllde 4 år och vi hade en så mysig födelsedag 🎂 Mormor kom någon vecka senare då hon vart sjuk och i oktober blev det en trip till Ullared igen. Vi åkte till Varberg och parade Grace på samma gång och samma kväll höll vi på att förlora mormor för första gången. Dagarna efter var extrem oro och oförståelse och panikattackerna började smyga sig på. Vi hade ett minnesvärt samtal hon och jag innan hon fick komma hem från sjukhuset igen och dagarna senare var hon borta. Tiden efter detta och fram till nu har enbart vart stressig och mitt mående har pendlat enormt pga hennes val. Men vi har haft mysigt emellanåt också, konstigt nog.

Julen närmade sig och vi hade så mysigt och julstämningen gjorde verkligen allt! En underbar jul förflöt och nu står vi här, sista dagen av 2020 och jag kan bara säga att jag längtar tills det är slut! 2020 kommer jag inte sakna alls men jag välkomnar 2021 och allt vad det innebär och det året ska bli det bästa, oavsett vad! Vi är friska och krya och har allt vi behöver, och jag har mina fantastiska barn vilka ger mig all kärlek och styrka jag behöver! Så, hejdå 2020, du kommer inte vara saknad! 🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *