Julafton 2020

Hej fina ni! Hoppas er jul vart toppen! Här har det vart magiskt trots pandemin och jag är så tacksam!❤️ Tjejerna vaknade upp glada och lyckan i ögonen när dom insåg att det var julafton går inte att beskriva. Det första dom såg var deras nya stall till käpphästarna och dom var så glada! Lite senare efter frukost kom även tjejernas moster och mormor och då fick dom sina nya fåtöljer att ha i vardagsrummet, och såå glada!😍

Vi åkte vid lunch till min morfar och lämnade lite julklappar då han är sjuk och därmed inte kunde komma. Han blev glad och vi kunde sedan åka vidare till föräldrarna. Där blev det en promenad i solen, lägga våra klappar under granen och massa bus och lek. Alla satt vi bänkade när Kalle började och trots att vi bara var familjen så var det så mysigt! Vi facetimeade med morfar flera gånger så han fick vara med på håll, vilket uppskattades. Och när tomten kom var tjejernas ögon som förtrollade! Såå lyckliga och fina när dom tacksamt tog emot sina julklappar och delade ut resterade också.

Dom fick så mycket fint och inget onödigt alls, och när jag frågade vad som var bäst med dagen så svarade dom allt! ”Bästa maten”, ”bästa fikat”, ”bästa tomten” och ”bästa julklapparna”❤️ Jag älskar hur fina och tacksamma dom är för allt och inte bara för julklapparna som många andra❤️

På kvällen blev det lite spel och gott att äta och vid 20 var vi i stallet och tog in hästarna och gav lite extra gott. Helt stjärnklart och så vackert ute med frosten som skimrade i månens ljus🌟 Vi somnade gott när vi kom hem igår, så tacksamma för varandra, alla fina klappar och livet❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *