One week til Christmas

Hejsan finisar! Hoppas allt är bra med er! Igår var det bara en vecka kvar till julafton och det känns helt galet! Håller ni med? Jag är nästan klar med alla julklappar för i år, bara något litet till föräldrarna. Är ni klara med inhandlingen?

Tjejernas önskelista är ganska stor i år, men inte allt för realistisk kanske😅 Bland annat önskar dom sig en riktig enhörning, det räcker ju liksom inte bara med våra fem riktiga hästar💁🏽‍♀️ En Elsa-klänning gjord av diamanter och lite annat i samma klass😂 Men jag vet att dom kommer bli överlyckliga för alla presenter! Bland annat kommer dom få varsin fåtölj att ha i vardagsrummet, stall till käpphästarna, pyssel, spel och annat roligt.

För vår det blir det ingen skillnad på julafton vad gäller firandet. Vi är så få i släkten så det blir som vanligt, minus mormor då vilket känns så sjukt och så fel. Men det blir mysigt ändå, julen var hennes favorithögtid så hon är med oss ändå❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *