Och snart är det julledighet

Hej finisar! Hoppas er måndag vart toppen, trots den jäkla pandemin som stoppar allt vad normalt liv heter! Här lämnades två glada tjejer på dagis imorse och jag själv har legat och vilat hela dagen. Jag har känt mig konstig ett par dagar men hoppas det är bättre imorgon.

Tiden går dock så fort just nu så det var snart dags att hämta tjejerna igen. Saga släppte vi av hos mormor medan jag tog med Fia till läkaren för undersökning av en knöl ovanför naveln, så nu väntar vi bara på svar om hur vi går vidare❤️ En snabb sväng till affären blev det innan vi åkte hem och förberedde maten. Mamma och Saga kom strax efter 16 och sen var det full sjå med matlagning och busiga barn.

Tjejerna fick en nattlampa med olika färger som vi kopplar in musik till, vilken verkligen är fantastisk, så tjejerna somnar just nu till den medan jag sitter bredvid för nu är den mer intressant än att läsa bok😅 Efter kvällens bestyr somnade dom gott båda två och även jag ska sova strax för att ta ikapp lite sömn.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *