VAB & annat

Godmorgon finisar❤️ Hoppas er vecka startade bra! Här började vi veckan med VAB för Sofia som börjat hosta. Jag var dock tvungen att åka med Charlie till veterinären i Sala innan vi kunde lämna Saga på dagis så där var vi klockan 8 igår morse. Han skulle in på tandsanering så inget allvarligt?

Det blev en lugn förmiddag hemma igår och vi satte upp granen och kollade på film i soffan tills det var dags att hämta Sagis på dagis❤️ Därefter åkte vi direkt och hämtade Charlie igen innan vi kunde åka hemåt. Väl hemma igen så klädde vi granen vilket var såå mysigt och vilken skillnad det blev? Tjejerna fick lägga julklapparna under granen men bråken om att öppna dessa NUUUU gjorde att jag ångrade mitt val? Men å andra sidan hade det ju blivit likadant oavsett när vi la under dom.

På kvällen slog huvudvärken till för min del så efter kvällsmaten och allt var klart med kvällsbestyren kröp jag ner bredvid tjejerna när dom skulle sova och så lyssnade vi på ljudbok. Båda somnade nästan direkt och jag trippade in i min säng och somnade direkt jag med??

Loading Likes...

1 reaktion på ”VAB & annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *