Pepparkakor och krigsskada

Hej finisar! Idag vaknade vi upp till stormen som härjat hela natten lång och staketet bland annat som vi satt upp provisoriskt låg på marken när vi kom upp? Nä men jätteroligt! Tjejerna var inte så jättesamarbetsvilliga imorse men vi kom iväg till slut och det var två glada tjejer som skuttade iväg och lekte med kompisarna på dagis❤️

När jag sedan hämtade dom hade vi först kvartssamtal som var lika bra som alltid och jag är så stolt över mina tjejer, och sen hoppade vi in i bilen och åkte hem. Det snöade fortfarande lite när jag hämtade dom och dom var lyriska över det? Tänk om det bara kunde fått ligga kvar❄️

Väl hemma fick tjejerna baka pepparkakor på degen jag gjorde igår och dom blev så fina och goda! Imorgon får dom dekorera dom. Kvällen här blev lugn. Tjejerna har börjat leka ordentligt med leksakerna vilket är superkul så då vill jag inte störa om dom inte bjuder in till leken. Jag började med kvällsmaten och skulle skära potatis när jag slinter med kniven och får världens jack i fingret.. Det slutade inte blöda förrän en halvtimme senare men nu är det lindat! Efter kvällsmat blev det en dusch och sen fick dom krypa ner under filten i soffan och kolla på Musses Jul med lite kvällsgröt. Jag kröp ner bredvid och Fia somnade i min famn så till slut gick vi upp och så satt jag och klappade Saga och sjöng vår sång tills hon somnade❤️ Nu är det sovdags för mamman också och imorgon blir det veterinären med Charlie❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Pepparkakor och krigsskada

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *