Världsprematurdagen

Idag är det Världsprematurdagen och det är ju så klart en dag som ligger mig varmt om hjärtat. Så många barn föds för tidigt och då menar jag innan vecka 37, och tjejerna är ju några av dessa barn. För mig började förlossningen starta redan vecka 29+6 och dagen efter blev jag skjutsad med ambulans till Falun istället då neo i Västerås var fullt. Där lyckades man stoppa förlossningen och jag var kvar i en veckas tid innan jag fick komma hem igen.

Fyra veckor senare började det igen. Jag började sippra fostervatten till Sofia och blev inlagd efter ett par dagar. Efter ytterligare några dagar blev jag igångsatt eftersom kroppen inte kom igång ordentligt och morgonen där på var jag mamma till dom finaste hjärtana jag någonsin skådat❤️ Jag är så glad och tacksam att vi enbart behövde vara på neo en vecka och att allt gick så bra! Tänk att det är över fyra år sedan nu❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Världsprematurdagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *