Pysselkväll och tjejmys

Godmorgon finisar! Igår var det en lugn dag och vi kom inte hemifrån förrän vid 12. Skönt dock att inte stressa och vi satsade på att sortera leksaker på tjejernas rum. Väl klara där mötte vi upp mamma i stallet för att fixa iordning där och sen blev det lite inhandling. Vi var klara och åkte hem vid 16 och då var det bara förbereda kvällsmaten.

Eftersom syrran är hemma så lyxade vi till det med vegansk planka, såå gott! Och så avslutade vi med lite tjejmys med julmusik på högsta volym och pyssel! Pappa och brorsan kom förbi en stund lite senare dom också vilket var roligt, även om ingen av dom pysslade något alls? Det blev en mysig dag med andra ord!❤️ Jag och flickorna avslutade kvällen med film och båda somnade strax efter att filmen startat, och det tog inte lång tid innan jag sov heller.

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *