Baka baka liten kaka

Hej finisar! Känner ni av julkänslan? Här har det definitivt infunnit sig och jag som älskar julen vill ju ha den där längtan fram tills dess, jag kan inte alls förstå folk som pyntar dagarna innan? Nä, nu firar vi mysigaste högtiden!??

Igår hämtade jag syrran i Enköping och sen hade vi tjejkväll här hemma. Lite god mat och massa dans och sjungande blev det och sen blev det lussebak. Såå goda lussebullar bakades det för fullt, och självklart med julmusiken på? Tjejerna var så duktiga och gjorde så fina lussebullar❤️

Idag var det dags för pepparkaksdegen att tillagas så den ligger för tillfället i kylen en stund och imorgon blir det bakning! Idag blev det iallafall en lugn förmiddag hemma och vid 14.30 var vi på väg till Erikslund. Jag skulle handla lådor till tjejernas rum bland annat och vi var snabbt färdiga. Tjejerna var under tiden hos deras gammelmorfar som dom tjatat om❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *