En dag i Stockholm

Hej finisar! Hoppas er vecka startat på bästa sätt! Det gjorde den för oss. Pigga och utvilade barn är det bästa som finns på morgonen? I lördags var vi på roadtrip och bilen styrdes mot Stockholm. Vi åkte hemifrån strax innan 7 och sprang till slottet för att se när min syster skulle stå högvakt! Så jäkla häftigt och hon är så grym min syster! Tänk vilken grej att få stå högvakt utanför slottet?

Vi var där hela dagen och under dagen hade hon två pass, och ett på kvällen, så vi hann se när hon bytte av och det var så roligt att se henne stå där. Så himla duktig verkligen. Jag, mamma och tjejerna var där från 8 och pappa, brorsan och morfar kom till 11 när syrran fick permission en timme. Då passade vi på att gå och fika och vi hade så mysigt. Tjejerna var helt lyriska över att träffa henne eftersom vi får träffa henne så sällan nu, och i vanliga fall skulle den helgen vart permission, men nu blev det ju inte så i och med högvakten. Vi gick lite i gamla stan efter fikat men en timme susar förbi och sen var hon tvungen att gå tillbaka.

Vi andra fortsatte kika runt i butiker och strosade mest runt bara och lite senare var det dags för sen lunch/tidig kvällsmat så vi stannade och åt hamburgare i gamla stan. Supermysigt och väldigt gott! Sen var det nästan dags för nästa pass så vi traskade till slottet igen och såg henne göra sitt byte igen. Min fina lillasyster❤️ En stund efter 16 var det dags att bege oss hemåt men först tog vi ett stopp på min favoritaffär med enbart veganska produkter, innan vi åkte hemåt.

Vi stannade till och fixade i stallet och sen var det bara raka vägen hem och göra iordning inför kvällen. Båda tjejerna somnade inom 20 minuter och jag strax därpå?

Loading Likes...

1 reaktion på ”En dag i Stockholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *