Jul, jul, strålande jul

Men alltså jaaaa, nu får julen mer än gärna komma! Jag vill julpynta nuuuuu, köpa gran och börja baka julgrejer!? Det är ju faktiskt tiden innan jul och fram tills dess som är det mysiga, inte efteråt!

Mycket planering blir det i dessa tider och det älskar jag ju? Just nu ligger mycket planering på julklappar till alla och eftersom de andra i familjen läser här så kan jag dessvärre inte berätta något där, men till tjejerna blir det bland annat stall till käpphästarna, pyssel, fåtöljer, pussel och spel. I vanliga fall hade dom fått disney om Ice också men eftersom det inte är nästa år för coronan så blir det kanske Junibacken istället!

Ska bli så underbart med julen och allt vad det innebär. Det är ju den bästa högtiden på hela året???

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *