Åter till verkligheten

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin tisdag. Idag känns det som en sten har lättat, några av de jobbigaste bitarna är förbi vad gäller min kära mormor, och begravningen gjorde att vi på något sätt kan få pusta ut och bara sörja. Med det menar jag givetvis inte att vi kommer gå framåt och glömma, men att vi får en chans att bearbeta sorgen och saknaden men i en normal vardag. Sedan det där hemska beskedet kom för precis två veckor sedan har jag haft det otroligt jobbigt, jag har knappt sovit, tjejerna har vart oroliga, aptiten har vart som noll, mamma sov här de tre första dagarna efter det hände och därefter har jag och tjejerna sovit tillsammans från kväll till morgon, och i och med lov mitt i allt så har det liksom inte vart en normal vardag att leva i. Hela världen har vart upp och ner och jag har haft jättesvårt att vara själv.

Men nu känner jag mig äntligen lugnare och jag vet att mormor har det bra. Det känns skönt att kunna återgå till vardagen igen nu för mormor finns ju alltid med oss! Så idag var första dagen back to reality. Tjejerna lämnade klockan 9 på dagis och strax därpå var jag hos veterinären med hundarna för den årliga vaccinationen. Sen hem och lämna hundar för att sedan möta upp mamma. Vi handlade lite julklappar till tjejerna och tog en lunch på IKEA med fika efteråt. Så himla mysigt❤️ Så välbehövligt att få göra något vanligt och bara med henne. Sen tog vi en tur till Maxi för att handla mat innan det var dags att hämta mina stjärnor på dagis!

Det var två glada tjejer som kastade sig i famnen när jag kom❤️ Vi åkte hem och mötte upp mamma igen för att sedan ta med lite picknick och gå på promenad till stranden och lekparken. Såå himla mysigt och vädret var underbart?☀️ Efter en lång och mysig lekstund promenerade vi hem och medan tjejerna städade sitt rum lagade jag iordning soppa och scones till kvällsmat. Så galet gott efter en kall höstdag i lekparken!?? Tjejerna somnade gott efter en varm och skön dusch och nu ska även mamman försöka ta igen lite förlorad sömn. Inatt sover tjejerna nämligen i sin säng och även om dom kommer in senare så är det skönt att ha återgått till det normala igen med allt vad det innebär❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Åter till verkligheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *