Ett farväl

Idag var det dags för dagen vi bävat för. Mormors begravning. Vi började förmiddagen med att lämna fikat hos moster för att sedan åka till tjejernas gammelmorfar en stund. Efter att ha skjutsat honom så åkte jag och tjejerna till kapellet. Vi gick in innan alla andra för att tjejerna skulle få chansen att vänja sig vid allt. Jag bröt ihop men tjejerna höll mig i handen och vi kunde tillsammans gå fram och prata igenom vad som händer. Dom är så kloka och förstående och jag förstår inte hur jag lyckats få så fina barn!?

Ceremonin var jättefin men alla var helt förstörda. Flickorna skötte sig dock alldeles fantastiskt och var så himla duktiga hela tiden! Dom höll mig i handen, klappade på mig och berättade att det skulle bli bra snart. Hur kan dom vara så kloka?!? Mina fantastiska barn❤️ Efter ett långt farväl samlades vi alla och pratade lite innan vi i familjen åkte vidare till moster för fika där. Vi ville bara vara dom närmsta så det var min lilla familj, min stora familj, moster med sambo, andra moster med familj och ens mosters pappa.

Det blev en fin dag i sorgens tecken men jag vet att mormor finns hos oss, alltid. Sov gott mormor❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Ett farväl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *