Så var november här

Hej finisar. Hoppas ni haft en mysig helg. Jag fattar inte var denna helg tog vägen! Lite halloween-firande har det blivit iallafall och tjejernas fina pumpa har lyst upp höstkvällarna? Hela dagen idag har bestått av bakning. Imorgon är det nämligen dags för begravning för mormor och jag har i vanlig ordning stått för bakningen.

Jag har försökt tänka på vad mormor hade gillat, så det blir två smörgåstårtor, en tårta fylld med hallon- och passionsfruktsmousse, drömmar och hallongrottor. Lite kvar att fixa med bara, sen är det klart inför morgondagen.

Tjejerna har haft lite halloween-mys hos sin mormor och ikväll blir det bara massa mys. Dom är ju lediga imorgon också så det får bli film ikväll, annars läser vi alltid en bok på kvällen vid läggdags, men är man ledig får man lyxa lite❤️

Nu är oktober förbi och november är här. Jag gillar halloween för barnens skull, men ser oerhört mycket fram emot julen nu! Vi börjar väl med julpyntet i mitten av november för det är ju innan jul man vill mysa, i år ska vi dock ha en äkta gran så den kommer upp lite närmare julafton av förklarliga själ? Men på riktigt, det finns ju inget mysigare än julen?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *