Det räcker nu!

Som att det inte vart nog med motgångar senaste tiden, att chocken, ilskan och sorgen fortfarande finns där över att och hur vi förlorat min mormor, och nu ska man helt plötsligt känna samma känslor för min morfars skull. Han har kämpat med olika cancerformer hela sitt liv, och opererades senast i somras igen, och nu berättade han att det spridit sig till magen. Jag är förkrossad! Det finns inget dom kan göra och jag är arg över att han inte berättat tidigare, chockad över att det helt plötsligt inte går att göra något och ledsen över att han alltid haft dessa problem och aldrig bara får ta det lugnt, och ledsen över att vi en dag ska behöva gå igenom allt detta igen med sorgearbete etc. Jag går itu!

Det räcker nu! Ska jag under denna sorg för min mormors bortgång behöva berätta att gammelmorfar är väldigt sjuk också? Hur mycket ska två små fyraåringar behöva ta?! Det får vara nog med problem nu! Jag vill bara kunna slappna av, njuta av livet och att alla får vara friska och må bra!❤️ Krama om era nära och kära ofta, man vet aldrig hur kort livet är!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det räcker nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *