Spökvandring

Hej finisar! Idag startade vi dagen med en god frukost med varm choklad och marshmallows för tjejerna och min dagliga morgonte. Klockan 10 åkte vi till Maxi och handlade lite. Skönt att slippa trängas med alla människor! Sen en tur till Erikslund igen. Där inhandlades det strumpor till förbannelse och klänningar samt smycken till tjejerna.

Efter en lunch med tjejernas mormor åkte vi till Vallby där vi mötte upp min moster och hennes dotter. Sen blev det en tur för att kika på djuren, vilka vi dessvärre såg få av på grund av vädret, men så mysigt ändå. Däremot var det halloween-tema vilket hade gått alldeles för mycket över gränsen med tanke på åldern på barnen som oftast är där! Väldigt osmakligt och illa berörande! Men utöver deras dekor så hade vi väldigt mysigt!

Sen blev det stallet och tyvärr somnade tjejerna i bilen vilket i sin tur innebär att dom inte somnar förrän typ 22 ikväll, men det är okej! Vi har ju höstlov!😍 Ikväll har vi bara tagit det lugnt och myst hemma. Nu blir det film i sängen med lite popcorn❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Spökvandring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *