Något gott ur allt

Hej finisar! Som ni med all säkerhet förstår har senaste dagarna vart crazy. Känslorna går som i en berg och dalbana och ena stunden är man helt tom för att nästa stund vara förstörd. Det är väl så det kommer vara ett tag framöver. Och nu är det massor kvar som ska fixas, och även om det är min kära mamma och mostrar som får ta alla stora bitar så är vi andra med också. Vi gör det här tillsammans och det är det enda goda som kommer ur allt detta❤️

Igår började vi dagen ganska lugnt. Efter en dusch och lite frukost lämnade vi släpet hos vår bonde som skulle låna det. Därefter lämnades tjejerna hos deras gammelmorfar då vi andra tjejer skulle till Erikslund och kika i affärer och ta en fika alla tjejer, jag, mamma, syrran och mina två mostrar. Eftersom tjejerna inte alla har någon nytta av att gå där så valde dom själva att vara hos gammelmorfar för att busa istället. Det blev en fika på Espresso House för oss med en vegansk pumpalatte och vegansk chokladbakelse – så gott!

Efter en mysig stund på Erikslund åkte vi till mormors lägenhet. Ett stort steg i processen att bearbeta allt. Det var en tung stund men jag är glad att vi har varandra❤️ Jag somnade redan klockan 20😴

Idag däremot försökte vi hitta på lite roligt! Höstlovet är här och tjejerna är hemma hela veckan!😍 Vi tog med deras morbror som också har lov och åkte dels och åt mat, men sen också till lekparken. Där träffade vi tjejernas bästa kompis från dagis och dom lekte och härjade som alltid!😍 Så söta! På kvällen åkte brorsan på hockeyträning och vi mötte upp mamma och åkte till Åsby. Med oss fick vi fina bilder, blommor, kruka, bricka och lite fint till julen😍 Flickorna köpte varsitt gosedjur❤️ Nu sover tjejerna gott och jag ska försöka sova snart jag med.

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *