Hon är min bästa vän!

Visst är det fint hur barn bara så där kan hitta nya kompisar? Jag älskar att se och enkelheten i det. Dom frågat inte ens om den andra vill leka, utan det faller bara naturligt att man helt plötsligt ingår i samma lek!

Just nu är min moster med familj hemma i Sverige, som annars bor i Holland. Jag kunde önska att det var av roligare anledningar dock. Men hur som så bestämde vi att vi idag skulle ha lite mys hos oss. Mat, fika, goda skratt och trevligt sällskap. Vi träffades här vid 13.30 och efter lite husvisning så klädde vi på oss och gick till lekparken. Barnen lekte så fint och hade så roligt! Så himla söta.

Efter en stunds lekande i regnet skuttade vi hemåt. Väl hemma förbereddes maten – min specialpizza som efterfrågats! Med tsatsiki och pizzasallad till var det ingen som klagade på hunger efteråt😄 Men här blir det ju alltid efterrätt så idag blev det brownies-cakepops och så lite chips. Barnen kröp till slut ner i soffan och kikade på Frost 2 med lite gott och vi andra tog en kaffe eller te till fikat och pratade lite. En väldigt mysig dag! Nu har dom åkt och tjejerna har precis krupit ner i soffan igen med lite godis och kollar på Trolls och jag har plockat lite. Snart blir det sängen😅

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *