Lördagen kom och försvann

Imorse vaknade vi upp pigga och glada strax efter 07.30. Vi gick upp och åt lite frukost innan tjejerna började leka och jag försökte plocka lite. Vi skulle till stallet innan lunch och förmiddagen susade förbi så helt plötsligt var det dags att åka dit. Där mötte vi upp tjejernas mormor och fixade inför kvällen.

Sen åkte vi till affären lite snabbt för att handla smågrejer och så blev det lunch på det. Klockan 13 hade jag tid för massage och det var sååå välbehövligt! Har haft så ont i ryggen senaste dagarna och han får verkligen bort alla spänningar i rygg, nacke och huvud så jag är alltid helt slut efter. Så med både yrsel, trötthet och huvudvärk åkte jag hem och sov två timmar. Helt galet vad en riktig massage kan göra med kroppen.

Nu är det läggdags och jag kan inte riktigt förstå vart denna dag har tagit vägen!? Imorgon blir det inte många knop, mer än stallet, lekparken och fixa hemma. Men först, skönhetssömn!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *