En tur till vattnet

Idag har vart en ganska jobbig dag för min del. Mycket som händer just nu och mer motgångar än framgångar. Men det vänder till slut, det vet jag. Hur som så hämtade jag två glada tjejer på dagis och vi åkte till deras gammelmorfar en stund. Vi köpte sedan med oss fika och åkte ner till vattnet tillsammans och satt och njöt av lugnet, höstsolen och naturen. Det är så vackert vid vattnet!

Efter vi vart där åkte vi till stallet för att fixa och båda lyckades somna på vägen dit men som tur är så sov dom inte alls så länge. Dom är så duktiga att hjälpa till i stallet. När vi var klara åkte vi hem och fixade lite kvällsmat och nu har vi myst ner oss i sängen och kikar på Lejonkungen. Nu har vi långledigt så blev lite extra mys ikväll❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *