En magisk natt

Som ni vet har Saga haft lite jobbigt med nattskräcken igen sedan dagis drog igång efter sommaren, men så fick jag bukt på det igen och hon sover nu gott på nätterna i sin säng. Men jag har alltid en sorts inre oro över hur natten kommer bli för det är så otroligt jobbigt för henne att inte få sova ordentligt! Hur som så sov hon inatt igen hela natten i sin säng och skulle komma in vid 07.30 imorse men då Fia väckte mig inatt och ville att jag skulle sova hos henne så låg jag där tills jag märkte att Saga var på väg till min säng❤️

Så fantastiskt skönt när barnen sover gott, för det behöver dom ju verkligen för att orka med en hel dag med bus och stoj❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”En magisk natt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *