När lugnet lägger sig

De senaste dagarna har tjejerna var så galet goa, duktiga och framförallt snälla mot varandra, vilket vart ett tag sedan på grund av den senaste utvecklingsfasen. Jag har vart så galet trött och totalt utmattad då det vart skrik och bråka dagarna till ända, ingen som lyssnar, trots etc etc och helt plötsligt har ett lugn lagt sig! Det är som dag och natt.

Tjejerna har vart så harmoniska och det är så underbart att se, vi behöver detta enormt efter en låååång period med denna fas. Men nu är det mycket som fallit på plats och bara det är så otroligt skönt. Flytten har vart en enorm sten som lättat och bara att få känna sig hemma är underbart. Äntligen! Jag älskar lugnet som infinner sig här hemma, tystnaden, allt vad vårt hem står för. Här trivs vi och här ska vi bo!

Loading Likes...

1 reaktion på ”När lugnet lägger sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *