Stora kalaset!

Godmorgon kära ni! Hoppas ni sovit gott. Här somnade vi vid 21 igår kväll och vaknade strax innan 8, så relativt bra antal timmar inatt. Igår var det tjejernas stora kalas och jag har inte snålat på något! Jag har planerat detta i flera månader för att det skulle bli det bästa, och det blev det❤️ Tjejerna ville ha sjöjungfrutema så självklart blev det just det.

Kalaset började med grillat till lunch och det var så gott! Grillade vegbiffar med sallad, pommes och sås. Efter lunchen var det bara styra om – fikat skulle på plats! Till fika blev tårta, cakepops, Marängklubbor, kladdkakeglassar, glasstrutar med pannacotta och ”godiskiosk”, sjöjungfruglas och vaniljcupcakes. Tårtan bestod av ljusa bottnar, hallonmousse och passionsfruktsmousse, såå gott! Kan ju lova att ingen gick hungriga härifrån ?

Såå, efter två dagars firande sammanlagt denna vecka så är det två oerhört nöjda flickor! Dom har fått så mycket fint och nödvändiga saker. Bland annat fick dom varsitt skrivbord, klänningar, smycken, hinder och hinderstöd till deras käpphästar, bord och stolar till deras rum och massa annat fint! Tänk att mina små bebisar är 4 år nu!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Stora kalaset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *